BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Bina avatar anda sendiri

Labels:
   Kali ni, Bunk nak ajar semua pembaca cara-cara untuk membuat avatar sendiri sepertimana di dalam post Bunk yang lepas, Bunk ada menunjukkan avatar yang Bunk hasilkan. Ini dia avatar Bunk : Klik Sini

   Terdapat banyak laman web yang menyediakan fungsi untuk menghasilkan avatar. Di sini Bunk nak kongsikan beberapa daripadanya :

1)   http://www.faceyourmanga.com/ (Paling Popular)
2)   http://www.planetcreation.co.uk/createpic/ (Web yang BUNK guna untuk avatar ini)
3)   http://simpsonizeme.com/ (Avatar seakan-akan dalam cerita Simpson)
4)   http://www.sp-studio.de/ (Avatar seakan-akan watar dalam South-Park)
5)   http://www.doppelme.com/ (Avatar simple)
6)   http://www.meez.com/ (Avatar 3D dan beranimasi)
7)   http://www.buildyourwildself.com/ (avatar dunia fantasi)
8)   http://illustmaker.abi-station.com/ (Ilustrasi Potret)
9)   http://tizme.net/
10) http://digibody.com/avatar-maker/ (avatar seakan-akan lukisan)
11) http://www.reasonablyclever.com/blockhead/ (avatar seperti permainan LEGO)

Anda boleh pilih antara website yang Bunk senaraikan di atas. Kesemuanya ada kelebihan tersendiri.

Antara avatar yang Bunk hasilkan:

1) Menggunakan http://www.planetcreation.co.uk/createpic/



2) Menggunakan http://www.faceyourmanga.com/




INGAT!!!!


BUNK TAK HISAP ROKOK TAU!!!
1 comments:

Yup, Jangan Hisap rokok , bahaya , nanti dah tua susah nak buat macam Mr J. berapa kali try berhenti. hihihi :P


Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?