BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Bunk ucapkan "HAPPY DEEPAVALI"

Labels:
   Di sini Bunk nak ucapkan happy deepavali kepada para pengunjung blog ini. Walaupun agak terlambat sikit Bunk ucap, sampai dah nak abis Deepavali iaitu pukul 7.20 malam kat seberang perai selatan, tapi nasib baik Bunk teringat. Di sini Bunk sertakan gambar yang menunjukkan rasa hormat Bunk kepada para pengunjung beragama Hindu yg menyambut deepavali.








   Jangan terlampau syok main mercun. Nanti putus jari ka, mati ka, terbakar muka ka, sapa la yang nak tahu kan? Apa2 pun Bunk nak wish korang semua moga2 panjang umur.

~HAPPY DEEPAVALI~
0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?