BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Baca komik ONLINE!!! (PERCUMA)

Labels:
   Hari ni Bunk nak kongsikan beberapa laman web yang menyediakan perkhidmatan komik/manga Jepun secara online. Di web-web yang akan anda baca di bawah, anda dapat membaca pelbagai jenis komik yang popular mahupun kurang popular. Kalau peminat-peminat komik seperti NARUTO, DETECTIVE CONAN, BLEACH bolehlah kerapkali berkunjung ke web-web yang Bunk sediakan ini.

   Mungkin anda terfikir sejenak bagaimanakah rupanya membaca komik online. Jangan risau, Bunk ada sediakan beberapa screenshot daripada laman web-laman web yang popular. Silalah rujuk gambar di bawah :

1)Screen OneManga



2)Screen MangaVolume


3)Screen MangaFox



    Seperti yang anda semua belum maklum lagi, Bunk memang suka anime Naruto,  Naruto Shippuden, Detective Conan, Bleach dan EyeShield 21. Best dowh.

Ok, ni senarainya (Yang Popular Jer) :



Sebenarnya ada banyak lagi web yang menyediakan perkhidmatan ini, korang boleh la cari sendiri. Tiga kat atas tu ialah 3 web yang Bunk syorkan.

~TAMAT~



1 comments:

aku biasa pakai yang mangafox tu he he


Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?