BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Manusia paling banyak tatoo

Labels:



   Seperti yang semua pembaca tahu, Bunk dah lama tak aktif sebab ada peperiksaan dan peperiksaan tu masih belum habis sehingga selasa depan. Tapi Bunk rasa macam nak post sesuatu hari ni. Kali ni, kita nak cerita pasal orang yang paling banyak tatoo di dunia. Memang ramai orang suka tatoo, tapi kalau tatoo lebih-lebih sangat pon tak cantik jugak sampai nampak geli je. Macam ni....

Tak geli ke macam ni?

   Nama dia ni "Lucky Diamond Rich". bunk tak pasti la ni nama betul dia atau nama gelaran sahaja. Tak kisah la apa-apa pun. Dia dilahirkan pada tahun 1971 di New Zealand. Di tubuhnya, 100% sudah ada tatoo. Tiada tempat yang tertinggal dan ini bermakna dia juga mempunyai tatoo di........korang fikir la sendiri ye? Takhta "THE WORLD MOST TATTOOED PERSON" YANG dahulunya dipegang oleh Tom Leppard yang dikenali dengan tatoo harimau bintangnya, tetapi kini telah diambil oleh Diamond Rich. Ini dia gambar Tom Leppard....



   Lucky Diamong Rich memang dah lama menyimpan harapan untuk menjadi manusia paling banyak tatoo dan pada tahun 2006, dia telah ditabalkan oleh Guiness World Record sebagai manusia yang paling banyak tatoo. Dia juga merupakan penghibur jalanan dan kehebatannya merangkumi "Sword-Swallowing, Unicyling dan Juggling".

Di sini bunk ada sediakan beberapa gambar lain beliau :

Di punggung pon ada tatoo? eeee...

Rasa nak muntah pulak...




Tak pakai apa-apa tu (100% bogel)




Untuk maklumat lanjut, boleh kunjungi :


~TAMAT~
1 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?