BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Lukisan Bunk di waktu boring!

Labels:



   Jangan gelak ye, lukisan ni di hasilkan pada pukul 5 pagi. Sebenarnya malam tu Bunk tetidur awal sangat, pastu Bunk pon terjaga pukul 5 pagi. Yang bestnya, Bunk dah tak boleh tidur. Apa lagi, boring pon menyelubungi Bunk. Otak pun bekerja keras memikirkan apa nak di lakukan. Masa tu, Bunk bukak la PC. Baru main-main sikit PC, dah boring. Tak tau nak buat apa. Nak buat post untuk blog pun tak da idea pagi-pagi buta camtu. Jadi Bunk ambillah buku conteng Bunk n ambil 1 batang pensel. Bunk tak ambil pemadam sebab terlupa. Jadi ini je lah hasilnya. X padam sikit pon. Tu sebab buruk. Jangan gelak erk kalau lukisan ni menggelikan perut anda.

Untuk size gambar penuh untuk likidan Bunk tu. Dapatkanya dari link berikut sebab yang di atas tu Bunk dah kecilkan haha :

KLIK SINI UNTUK GAMBAR PENUH


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?