BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Dapat kan 2nd Album HUJAN yg ORI

Labels:



Aku beli album ni dalam minggu lepas. Memang bes lagu2 diorang dgn rentak baru "Alternative Rock". Minggu lepas jugak, aku ada baca dlm paper yang HUJAN cuba membuatkan lagu mereka x basi di telinga pendengar. Tu la pasal diorang bawak rentak lain. Aku mmg respect lagu2 baru HUJAN ni. Bak kata kawan aku, 100 kali dgr pon tak mungkin puas.










Album ni juga memuatkan 7 buah lagu di mana semuanya ciptaan vokalis mereka sendiri iaitu NOH.



Ni dia senarai lagu2nya :

1) Mencari Konklusi
2) 2nd Airwave (Malam Minggu)
3) Obsesi
4) Kau Harus Ada
5) Benci
6) Romantik
7) Sangkar Besi Di Hatiku

Mmg siok....

Bleh dgr lagu ni kat website diorang kat : http://hujanband.com/

Support la diorang...

Kita org Malaysia kan?

Knapa masih dgr lagu Indonesia yang x bes tu?

Malaysia ada banyak BAND bagus2 skarang mcm PESAWAT, BUNKFACE, ESTRANGED dan lain2....

Cuba perhatikan, semua band indon bawak lagu semua rentak ampir sama....

Jiwang dan smuanya slow2 yg boleh membuatkan jiwa muda skarg mudah bosan....

JADI, dapatkanlah yang ori, support lah BAND MALAYSIA kerana kita 1MALAYSIA..


0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?