BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Lagu raya Raihan ft. Hujan

Labels:
Ok, ok...
Sblom apa-apa...
Petikan ni dipetik dari blog rasmi hujan iaitu hujan.org..
Jgn salah anggap mengenai blog ni...
Blog ni bukan sahaja mengenai HUJAN tetapi mengenai diri saya sendiri,
Kenapa asyik post pasal HUJAN?????
Tak tahulah kenapa yerk?
Minat sangat kot...
Anyway, bacalah artikel ni dan layanlah lagu nie, aku kompen ianya akan jadik lagu raya paling korang suka........Raya taon depan kumandangkanlah lagu nie...



Ini dia petikannya :

"Hujan mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk semua Raingers. Mohon maaf zahir dan batin. Kalau ade yg terkurang dan tersilap kata bahasa, mohon maaf.
Yang raya kat kampung, kirim salam keluarga mak bapak sume kat kampong. Have a save journey back!
Jangan lupe yg dengar lagu raya kami"

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?