BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

I'm off today (Maybe)

Labels:
   Hari ni, Bunk nak pergi ziarah datuk & Nenek kat kampung di Kampung Baru Sungai Batu, Pantai Remis, Perak. Mungkin Bunk akan balik ke rumah hari ini juga tetapi mungkin juga Bunk balik esok. Jadi, janganlah ingat Bunk dah tak aktif dengan blogger sebab tak ada post hari ni ye. Bukannya apa, sebenarnya tengah malam tadi, nenek Bunk telefon rumah dan menyatakan bahawa datuk Bunk sedang sakit. Jadi, sebagai seorang cucu, eloklah kalau Bunk pergi ziarah kan? Ok, Bunk dah nak berangkat ni

~BYE BYE~
2 comments:

Bunk orang perak ic. Bertuah Datuk , Nenek Bunk ada cucu yang baik ni. semoga perjalanan Bunk berjalan lancar.


ohhh..kk...pegi ziarah.....


Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?