BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Main semua format video dan audio di PC anda

Labels:


   Dah beberapa hari Bunk tak post apa-apa di blog ni semenjak Datuk Bunk sakit. Tapi hari ni, Bunk akan start posting semula. Tetapi mungkin post Bunk dalam sehari tak sebanyak dahulu sebab peperiksaan akhir tahun Bunk dah dekat sangat. Ok lah, Bunk tak nak berceloteh panjang, mari kita teruskan kepada topik asal iaitu "Cara untuk memainkan semua format video dan audio di PC anda".

1) Anda perlu ke sini : http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_mega.htm dan download file itu dari mana-mana server pilihan anda.



2) Kemudian setelah selesai memuat turun.Install lah software itu seperti biasa. Tak perlu ubah apa-apa setting. Install sahaja sampai selesai.

3) Kemudian, anda akan mendapati bahawa semua format video dan audio di PC anda yang sebelum ini tidak dapat dimainkan kini mampu dimainkan dengan sempurna.

~TAMAT~
0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?