BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Try Post Guna Windows Live Writer

Labels:

Ni saja syok2 try post guna windows live writer sebab rasa senang sket nak post kat blog ni, takyahlah sesusah nak bukak webbrowser dah, KAN? KAN? KAN?

Rasanya cam, pakai Windows Live Writer ni lagi senang, interface dia semua senang nak dihfaham dari guna blogger. Kalau guna yg ni, kita akan lebih mudah tahu bagaimana post kita akan keluar kat Blog nanti. X yah la nak edit bebanyak kali dah.

Kalau ada yang berminat nak program ni, bolehlah berkunjung ke laman web ni :

http://windowslivewriter.spaces.live.com/

Tak caya sudah, memang bes pakai ni.

Ni ha, Review utk program ni. Kalau rsa ragu2 nak download, tgk dulu video ni k?

 
Harap2 video ni membantu.
0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?