BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Media Converter utk SEMUA!!!! (Video, Audio & Lain2)

Labels:

   Ok, kali ni, Bunk nak kongsikan satu program utk convert media2 dari PC anda seperti video dan audio kepada format yg anda inginkan. Yg paling penting, ianya 100% FREE!!! tanpa crack atau apa2 patch. Sememangnya PERCUMA!!!!. Nama program ni ialah “Format Factory”. Saya rasa, msti ramai yang dah tahu pasal software ni sbb ianya mmg popular.

   Ok, kat bawah ni screenshot utk software ni, tapi screenshot ni menunjukkan version Format Factory yg agak lama iaitu v1.7 sbb skarg dh v2 dan keatas.

   Kalau ada sesapa yg rasa tringin nak program ni, berkunjunglah ke laman web mreka di:

                                                  http://www.formatoz.com/

   Klik ja kat butang download kat sblah kanan web tu.

   Ok, video kat bawah ni menunjukkan review utk software FORMAT FACTORY yg saya postkan kat YTube. Enjoy erk. Jgn kutuk bahasa English aku tau…..

                                                   Harap2 video ni dpt membantu

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?