BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Try Text Bergerak

Labels:

Hari ini saya saja2 brkunjung ke salah stu blog kgemaran aku iaitu http://www.pengerindu.com/ Tiba2 trjumpa satu benda bes, kat bahagian Blogger Tricks iaitu Text Bergerak. Klik la Baca Petikan Penuh kat bawah ni utk tgk text yg bergerak tu.

Ok, sperti yag korang smua tahu ataupun x tahu, aku ni mmg FAN BAND HUJAN yg amat sejati, dan lagu “Mencari Konklusi” mnjadi salah satu lgu Favourite aku skarg. Jadi kat bawah ni la lirik dia.


Belum tersimpul mati
Ikatan itu ku buka sendiri
Terus bertempiaran
Jutaan huraian
Ku takkan mengerti

Teka silangkata
Membuat parah menambah persoalannya
Aku tak pasti yang kita hadapi
Yang kita semua cari

Coba tenang seketika
Coba pejam mata
Biar resah hilang saja
Dan coba diam yang bicara
Sunyi yang bersama
Di temani jasad kita

Kan ku cari konklusi

Utk tutorial melakukan ini, sila klik di sini.

1 comments:

hahaha!!!!!!
nice!!!!!!!!!


Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

Recent Posts

There was an error in this gadget

What do you think about this blog?