BUNKBOYZ
Update Daily and Daily Update

Astro SUPERSPORT 2 (Saluran baru astro) - akan datang

Labels:   Berita gembira buat peminat-peminat sukan dan pelanggan Astro. Astro nak tambah satu lagi channel (816) khas bermula 18 Nov untuk pelanggan pakej sukan Astro. Ni semua free je ni. Takder kena bayar apa-apa charge. Sapa-sapa yang suka badminton dengan tinju memang seronok la sebab channel ni akan siarkan semuanya. Ni dia petikan yang Bunk dapat entah dari mana-mana (lupa) :-


Astro SuperSport 2 ialah lanjutan kepada Astro SuperSport (saluran 811) yang akan memberikan para pelanggan lebih banyak pilihan untuk mengikuti acara-acara sukan yang menarik seperti BWF Badminton, ATP Tennis, Italian Serie A, French Ligue 1 serta sukan Amerika seperti NFL dan NHL. Tambahan pula, sesetengah acara sukan tinju yang sebelum ini dikenakan bayaran tambahan pada setiap tontonan kini sudah dimuatkan di saluran ini dan menjanjikan pakej sukan yang lebih menarik bagi para pelanggan Astro.


dan


Ada lagi berita gembira untuk peminat-peminat bola sepak EPL :-


Tambahan pula, peminat suka bola sepak pasti akan teruja apabila mendapat tahu bahawa program-program baru ini merangkumi Chelsea TV, Liverpool TV dan Barcelona TV yang memberikan peluang kepada para peminat untuk menerima berita dari kelab bola sepak kegemaran masing-masing, termasuk berita terkini di dalam liga-liga premier seperti UEFA Champions League, piala FA, ulasan pra and pasca perlawanan serta temubual bersama lagenda bolasepak kini dan lampau, siaran belakang tabir secara eksklusif dan siaran ulang semula perlawanan klasik.
~END DOWH~
0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
Kaunter pertanyaan Bunk kini dibuka. Emel kan soalan anda ke :
bunkboyz.question@gmail.com

Maklumat lanjut serta cara-cara, sila layari :

http://bunkboyz.blogspot.com/2009/12/kaunter-pertanyaan-bunk-kini-dibuka.html

Untuk kaedah pantas, klik saja link di bawah untuk emailkan soalan anda

Send Me Question


Let's Talk


Video Of The Week

We Are The World ***MJ***

Viewers Count

Who's Online

Followers

About Me

My photo
Blog ini dibuat utk berkongsi rahsia, pendapt dan pelbagai tip2 menarik setiap hari.

What do you think about this blog?